Fotoshoot 

Studio/locatie

Zwangerschap

Ben je in verwachting? Kies dan voor een prachtige reportage van je buikje.

In studio of eigen locatie is mogelijk, alles kan op maat. 

Newborn

Er is niets mooier dan een pasgeboren baby'tje, leg  deze momenten vast op een foto alles gebeurd op tempo van de baby en met aandacht voor de veiligheid van je kleine kapoen. Deze foto's worden in de studio gemaakt op tempo van je kindje.  De beste periode om deze shoot te doen, is de eerste 14 dagen na de geboorte. Dan slapen ze nog het meest en heeft je kleine spruit er het minste last van. 

cake-smash

Een onvergetelijke eerste​ verjaardag? Dat kan met een Cakesmash.
Tijdens deze shoot geniet uw kleintje van een heerlijk taartje dat hij of zij op hun manier helemaal alleen mag oppeuzelen, Met als einde een leuk badje om in te spelen.

Familie & kids shoot

Een familie fotoshoot gezellig samen met je familie, Of je nu een grote leuke of een bijzondere familie hebt waarvan je mooie foto's wil laten maken? Met veel ervaring en professionaliteit help ik je graag. Ik neem alle tijd voor deze shoot in de juiste sfeer en gezelligheid tot een pracht van een familie foto  

Huisdier 

Of het nu een hond of een kat is, ik ben dol op hun speelsheid, schattige expressies en grappige maniertjes. Dat zijn momenten die je toch wil koesteren. Dierenfotografie kan op locatie of in mijn fotostudio

Familiefeest

Zilver of gouden bruiloft, verjaardagsfeest, houswarming. pensioenviering.... noem maar op. Feesten doen we graag en daar hoort natuurlijk een leuke herinnering bij.   

Evenement

Of het nu over een muziekfestival, toneelvoorstelling, sportmanifestatie, een braderie of een markt gaat, foto’s zijn belangrijk om de sfeer door te geven. Foto’s blijven een belangrijk promotioneel middel en daarom zetten wij ons als event fotograaf altijd voor de volle 100% in.

Cadeaubon 

Een cadeaubon is een ideaal geschenk voor elke gelegenheid.